Succén med vår fondue och Bakfickan tar en paus över sommaren och är tillbaka igen den 22:e september kl. 17 (mån-lör)*. Tack alla gäster!

Lokalen kan fortsatt användas för privata arrangemang, ölprovningar etc. Kontakta oss för mer info på info@torgets.se.

Vi hänvisar alla våra gäster till Taperian där vi har stans bästa läge för uteservering med sol hela dagen. Bienvenidos!

*Vi förbehåller oss rätten att servera fonduen i vår Taperia vid behov.

————————————

Välkommen på fondue hos oss i Bakfickan*. Här kan ni avnjuta en klassisk fondue med massor av goda tillbehör. Fri påfyllning av allt ingår så kom hungriga!

Fonduen består av svensk rostas, rödvinsfond, grönsallad med vinägrett, pickles, pommes frites och vår hembakade baguette med olivolja.

För att göra fonduen fullständig serveras det flera olika såser som vi gjort själva från grunden. Bearnaise, aioli, husets rödvinssås och anchoketchup.

Vi serverar alltid svenskt kött till vår fondue. Låt oss veta i förväg om någon i sällskapet inte äter kött då detta måste förbeställas. Som alternativ serveras en tapastallrik**. Ni får självklart dela det övriga från fonduen som passar er med ert sällskap.

**Tapastallrik med grillade grönsaker, friterad rosenkål med rödvin, päron och jalapeñocrème samt en vegansk mini-hamburguesa.

Pris: 328:- per person på vardagar, 348:- per person på fredagar och lördagar

Serveras från 17:00, för att se lediga tider boka via popup-rutan nere till höger. Inga lediga tider? Maila gärna in förfrågan på info@torgets.se.

Barn som sitter i knät bjuds på fonduen medan barn 2-8 år äter endast för halva priset.

Sällskap över 8 personer?
För att säkerställa att ert besök blir så lyckat som möjligt ber vi er att maila in er bokningsförfrågan till info@torgets.se.

*Vi förbehåller oss rätten att servera fonduen i vår Taperia vid behov.