Välkommen på fondue hos oss. Vår fondue serveras i Bakfickan*. Vi serverar en klassisk fondue med massor av goda tillbehör. Fri påfyllning av allt ingår så kom hungriga!

Vi bjuder även alla som äter vår fondue på en mini-crème brûlée till efterrätt 🙂

Fonduen består av svensk rostas, rödvinsfond, grönsallad med vinägrett, pickles, pommes frites och vår hembakade baguette med olivolja.

För att göra fonduen fullständig serveras det flera olika såser som vi gjort själva från grunden. Bearnaise, aioli, husets rödvinssås och anchoketchup.

Vi serverar alltid svenskt kött till vår fondue. Låt oss veta i förväg om någon i sällskapet inte äter kött då detta måste förbeställas. Som alternativ serveras en tapastallrik**. Ni får självklart dela det övriga från fonduen som passar er med ert sällskap.

**Tapastallrik med grillade grönsaker, grillad ananas med friterad getost och ananaschutney samt en vegansk mini-hamburguesa.

Pris: 299:- per person ink. mini-créme brûlée

Serveras från 17:00, för att se lediga tider boka via popup-rutan nere till höger. Inga lediga tider? Maila gärna in förfrågan på info@torgets.se.

Barn som sitter i knät bjuds på fonduen medan barn 2-8 år äter endast för halva priset.

Sällskap över 14 personer?
För att säkerställa att ert besök blir så lyckat som möjligt ber vi er att maila in er bokningsförfrågan till info@torgets.se.

*Vi förbehåller oss rätten att servera fonduen i vår Taperia beroende på bokningsläget.